Любовната драма в Стара Загора продължава в посока правосъдие. Окръжната

...
 Любовната драма в Стара Загора продължава в посока правосъдие. Окръжната
Коментари Харесай

След любовната драма: Повдигат обвинение на жената, запалила апартамент с мъж и по-млада жена вътре

 

Любовната драма в Стара Загора продължава в посока правораздаване. Окръжната прокуратура-Стара Загора притегли като обвинена 41-годишна жена, която подпали апартамент през вчерашния ден .

 

Двама души с изгаряния са изведени от горящия апартамент благодарение на пожарникарска стълба

 

 „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ  Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области 2 мин. Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области  Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО) 2 мин. Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО)  Откриха отвлечено дете в Лясковец 1 мин. Откриха отвлечено дете в Лясковец  Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход 2 мин. Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход  В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО) 2 мин. В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО)  „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ  Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области 2 мин. Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области  Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО) 2 мин. Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО)  Откриха отвлечено дете в Лясковец 1 мин. Откриха отвлечено дете в Лясковец  Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход 2 мин. Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход  В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО) 2 мин. В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО)

Пожарът стана на 4 юни в гр. Стара Загора в апартамент. Застрашен е бил животът на 38-годишен мъж и жена, на 31 година, които се намирали в жилището.

 

Прокуратурата показва, че е имало заплаха да се разпростре върху други парцели.

Установено е, че пожарът е зародил откакто В.Д. заляла със запалителна течност входната врата на жилището.

Огънят е обхванал вътрешността на жилището, като съвсем изцяло са изгорели мебелите, техника, порти и други движимости.

При пожара е потърпевша 31-годишната жена, която е с обгаряния по крайниците. На място са отишли три екипа на „ Пожарна сигурност “. Те са евакуирали целия блок.

Извеждането на двамата жители, от чието жилище е тръгнал огъня, е било невероятно през стълбището на постройката и се е наложило те да излязат през терасите.

Сигналът за изчезналото момиче е подала майката през вчерашния ден

Обвиняемата В.Д. е арестувана за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Стара Загора. Действията по следствието не престават.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР